Poesia de “xiringuito”

Un poeta en un xiringuito de platja? Sí, no podia ser un altre que el torroellenc David Casadellà (o Casadellavià).
Aquest cop tot va anar rodat. Es va haver de suspendre el mateix bolo unes setmanes abans in situ perquè l’equip no funcionava a causa de les altes temperatures de l’onada de calor.
Però el passat dimarts 21 d’agost l’equip funcionava a la perfecció i estava muntat una hora abans de la presentació de White! Això va relaxar l’ambient al xiringuito Medaventura (o d’en Benji). El David va aprofitar per refescar-se al mar amb la postal de les Illes Medes al fons. Els músics que l’acompanyen van relaxar-se prenent una cervesa ben fresca asseguts al sofà a peu de platja.

Javier Gras a la guitarra elèctrica i Gonzalo Cuentas a la percussió són els músics que acompanyen David Casadellà a White!, són músics experimentats i d’una connexió brutal amb el món poètic.
White! va ser una hora de paraules esbudelladores d’amor a la vida sorgides d’allà: de les Medes, del Ter Vell, del Montgrí, de l’Estartit i de Pals. Versos a vegades recitats, a vegades cantats, però sempre acompanyats d’uns ritmes rock, tango i funky.
Si no teniu el poemari White! de David Casadellà el podeu aconseguir clicant aquí.
I estigueu atents a les xarxes socials perquè aviat White! viatjarà del petit Empordà cap a Girona, Terrassa…