Novetats Sant Jordi 2022

Papel de lija

És el poemari de la Myriam Soteras.
El títol de l’obra vol ser la pista del seu punt de partida: un experiment en pròpia carn per arrancar capa a capa les adherències que omplen la memòria i esculpeixen el jo d’ara. Una respota a la crida curiosa -il·lusa?- que porta a l’ésser humà a preguntar-se qui és. 

Arráncale al mundo la letra que le sobra
para ser silencio.

 

Tratar de ser catarata cayendo hacia arriba

És el primer poemari del Jaume Muñoz publicat per tremendes.
Quines són les regles per conèixer una ànima, un cos? Es pot desitjar a algú a qui no has vist mai? Fins on pot arribar la projecció en un episodi d’apropament amorós?
Aquest poemari és un únic poema dividit en 5 cants que explora l’amor desconegut, l’apropament al misteri i el descobriment dels territoris íntims.

explorar lo desconocido y no regresar
arrastrados por el imán de los siglos

 

Ad absurdum

Francesc Cañas és l’autor d’aquest poemari que no és en si una oda a l’absurd. Tampoc no vol dir que els poemes siguin absurds, com a mínim no tots. Ad Absurdum és l’interval de temps indeterminat entre tocar la superfície de l’aigua i enfonsar-s’hi, i totes les preguntes existencials que et passen pel cap en aquests moments: sobre la vida, l’univers i tota la resta.

Som la gana que ens empeny a buscar
un plat d’estofat.

 

Confins

La Cristina Arenas i la Laura Pujolàs són les autores d’aquest llibre que fusiona poesia i fotografia.
Dues dones s’escolten i es complementen a través d’una mirada íntima i alhora compartida. De la necessitat d’expressió n’afloren poemes i històries fotogràfiques que ens endinsen en un univers d’ombres i escletxes de llum.

No oblidis mai que en tu dorm
el talismà que et guia
quan nord i sud són utopia

Ja pots firar-te tremendament per Sant Jordi!!! Per la compra de dos llibres t’emportes 1 llibre de regal més una bossa de l’editorial! Entra a la botiga tremenda.


*promoció vàlida fins el 15 de maig