Publicado el

Un dissabte ben tremendu!

El passat dissabte 10 de març els tremendus vam ser a 3 llocs amb autors i espectacles diferents: a Perpinyà amb l’Anna Serra, a Cassà de la Selva amb la Gisela Vicenç i a Girona amb la ja clàssica tremendada poètica.

"Ofrena" al Vermut de Lletres

A les 12h la tremenda Gisela Vicenç va presentar l’espectacle de poesia i dansa “Ofrena” al Vermut de Lletres del Pati de Can Trinxeria de Cassà de la Selva. Com és habitual la va acompanyar la ballarina Montse Canals de Las Lo Las Companyia de Dansa.

"Putain vachement" a la Llibreria Torcatis

A les 15.30h l’ Anna Serra va presentar el poemari bilingüe francès-català “Putain vachement” (Hòstia puta a sac) a l’exterior de la Llibreria Torcatis de Perpinyà. El poemari de l’Anna Serra obre la nova col·lecció tremenda Free Jazz.

Els llibres tremendus a la Llibreria Torcatis de Perpinyà

Tremendada poètica a La Volta #24

I a les 17h va començar la Tremendada poètica a la Plaça Assumpció de Sant Narcís (Girona) dins els Actes de La Volta #24. Vam gaudir de l’espectacle ¿Qué comerán las tortugas? del poeta Jaume Muñoz i la músic Marina Tomás. La ballarina Coral Ríos els va acompanyar en un poema.

¿Qué comerán las tortugas? a la Volta.
Foto: Carles Palacio
Publicado el

Promoció Sant Jordi 2018

Fins el 23 d’abril si t’emportes 3 llibres et regalem un 4t de sorpresa. Gentilesa tremenda 🙂
Aprofita aquesta promoció i comença a crear (o regalar) la teva col·lecció tremenda!

Què has de fer?
1. Vés a la botiga
2. Tria els 3 llibres que vols comprar
3. Fes la transferència al número de compte que t’arribarà al mail amb el resum de la comanda
4. Res més.
Els 3 llibres escollits + el llibre sorpresa llibres t’arribaran a casa un cop tinguem l’ingrés al nostre número de compte.

Gaudeix-ne!

 

Publicado el

“Jo sóc xina-catalana” · doble presentació a bcn

Ja estem preparant la 4a edició del llibre Jo sóc xina-catalana de la tremenda Laia Casas després de les exitoses presentacions del dissabte passat a Barcelona!
El matí del dissabte el llibre de la Laia es va presentar a la jornada d’inauguració de l’Any Nou xinès (Any del Gos) organitzat per l’AFAC (Asociación de Familias Adoptantes en China).

 

A la tarda Jo sóc xina-catalana es va presentar a la llibreria Barra/Llibre del barri de Sants de Barcelona. El públic assistent va poder gaudir de paraules, reflexions i molts somriures en una gran jornada.

 

Mireu aquest vídeo creat per Pol Belleza resumint l’acte de la presentació de Jo sóc xina-catalana a la Barra/Llibre:

 

Publicado el

Jo sóc xina-catalana · presentació a la Barra/Llibre

Els tremendus ens endinsarem al barri de Sants de Barcelona el proper dissabte 17 de febrer per presentar el llibre “Jo sóc xina-catalana” de la Laia Casas a la llibreria amiga Barra/Llibre (C/Riego 13, baixos).
Jo sóc xina-catalanaestà escrit des de la pròpia vivència amb molt de tacte, serenitat i valentia per la jove escriptora hilarenca.

“[…] la persona adoptada no és més malaurada que la que no ho és, igual que la família acollidora no és més solidària que la que no ha experimentat mai l’adopció”.

Ah, i quan adquiriu el llibre no podeu oblidar de llegir el pròleg magnífic de l’Asha Miró. Fes click aquí si vols tenir aquest tremendu a la teva llibreria d’imprescindibles..

 

Us esperem el proper dissabte 17 de febrer a les 18.30h en una de les llibreries més acollidores i joves que pots trobar a la capital catalana.

Publicado el

2·12·17 | L’Elisabet al Forn, Girona

El proper 2 de desembre a les 12h no et pots perdre la presentació d’un nou llibre tremendu. “La clau dicotòmica” (col·lecció soul) de l’Elisabet Punset es presentarà al Casal Independentista El Forn (Plaça Sant Pere, 5). Acompanyarà a l’autora en Sesc Pla a la guitarra. Recitaran alguns poemes l’Àlexia Punset i l’Olga Plans.

 

“no hi ha lloc on amagar-me
en el teu silenci”

 

Publicado el

La Mireia, arrasa

Èxit rotund de la primera presentació del poemari “Un brot de febre” de Mireia Companys a la llibreria La Impossible el divendres passat. Amb Maria Antònia Massanet, Isabel Ortega i Xavier Zambrano
Fotos: de La Impossible.#somtremendes #febrerfebril El Febrer Febril comença amb empenta! #somtremendes #febrerfebril
Publicado el

Arca Mínima: Titular

Núria Busquet Molist en referència al seu poemari “Arca mínima” en el següent article:
“El titular era més llarg i tenia més sentit (i em diuen poetessa!), però l’article explica molt bé el que seria Arca Mínima.”
-No era la meva intenció fer un llibre feminista, però és inevitable que ho acabi sent, perquè, encara que parli del cos en general, el meu és femení.”
#arcaminima #somtremendes

Publicado el

Arca Mínima a Cardedeu

Presentació del poemari ARCA MÍNIMA de Núria Busquet a Cardedeu. Podem beure cervesa i menjar mentre parlem de balenes i de cossos en lluita.  L’acte el presentarà la súperClara Martínez, i ens acompanyaran la Pruden Panadès (que dirigirà el debat), els poetes Pau Gener i Maria Antònia Massanet (que dialogaran amb els seus poemes i els d’Arca Mínima) i l’editora i poeta Laia Claver. La música la posarà l’Òscar Igual, el músic total. Tenim moltes ganes que vingueu a compartir el vespre amb nosaltres. Us hi esperem!